När? 21 maj 17:00 till ca 20:00.

Var? Valdemarsviks sparbank

För vem? Gustavs föreläsning riktar sig till dig som företagare eller anställd som vill lära dig mer om hållbarhet och om hur hållbara affärer gör er lönsammare. Vi tror att vår AW är en perfekt aktivitet att gå på tillsammans med sina kollegor. Ni får en bred bild av vad hållbarhetsarbete innebär men framförallt verktyg ni kan applicera i ert strategiska och praktiska hållbarhetsarbete.

Vem är Gustav Stenbeck? Gustav är miljöaktivist, teknikoptimist och riskkapitalist. Han har bland annat varit hållbarhetschef på Nordic Choice Hotel men arbetar idag främst med sina egna bolag. Han har tidigare utsetts till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer och varit nominerad som Årets Talare. Här kan du läsa mer om Gustav Stenbeck. 

Viktigast av allt, får vi något att äta? Vi bjuder på en middag följt av kaffe och något sött. Givetvis får du något gott att dricka också.

Vad kostar det? Evenemanget är kostnadsfritt.

Till vem anmäler jag mig? Anmäl dig till Mia Bergvall via eller telefon. Det går också bra att smsa till 0738155932. Uppge hur många ni är som kommer och gärna om någon av er har någon kostavvikelse. Anmäl dig senast fredag 10/5.